GTW Afbouw

Foto galerij

Binnenshuis wordt vaak gekozen voor leuke steen effecten welke uw leefomgeving een karakteristieke tint geeft. Of het nu om vloer of wand gaat, bij ons bent u aan het juiste adres.

Image 01

Foto galerij

Elke vorm van tegelwerken aan de buityenzijde van uw woning of gebouw is bij ons in goede handen. Wij adviseren u in het restaureren en opknappen van uw woning.

Image 02

Foto galerij

Denk ook aan tegelwerken in en rond uw zwembad of deze nu binnen of buiten staat, wij laten uw ontspanningsruimte stralen en tot z'n recht komen

Image 03

Foto galerij

Tegelwerken kunnen wij zo creatief mogelijk zoals u het wenst inzetten. Tevens hebben wij ervaring met monumentale panden en het herstellen in het oorspronkelijke karakteristieke karakter.

Image 04

"25 jaar bewezen kwaliteit."

Kwaliteit

Voor ons staat het leveren van goede kwaliteit voorop. Het handhaven van deze kwaliteit en verbeteren van onze diensten en werken is dan ook een continu proces bij ons. Dit borgen wij onder meer door onze medewerkers bijscholingscursussen aan te bieden en door bedrijfsbezoeken en instructies op de locaties van onze leveranciers. Zo blijven wij op de hoogte wat er speelt in de markt. Uiteraard werken wij alleen met gecertificeerde tegelproducten.

VCA
Onze medewerkers zijn allemaal VCA gecertificeerd.

Garanties
Voordat er op niet standaard projecten gestart wordt, worden alle risico's in samenwerking met de lijmleveranciers nauwkeurig onderzocht. Op deze wijze wordt er bepaald hoe de producten toiegepast dienen te worden. Door op de juiste weijze de producten te verwerken kunnen wij samen met de lijm leverancier volledige garantie geven op de lijmen.

  • VCA gecertificeerd
  • Handhaven van onze kwaliteit
  • Kennis op niveau
  • Volledige garantie op lijmen.

Contact gegevens

Gelders Tegelwerken BV
Varsseveldsestraatweg 100
7122 NM Aalten
+31 (0)6 53768900