GTW Afbouw

Foto galerij

Binnenshuis wordt vaak gekozen voor leuke steen effecten welke uw leefomgeving een karakteristieke tint geeft. Of het nu om vloer of wand gaat, bij ons bent u aan het juiste adres.

Image 01

Foto galerij

Elke vorm van tegelwerken aan de buityenzijde van uw woning of gebouw is bij ons in goede handen. Wij adviseren u in het restaureren en opknappen van uw woning.

Image 02

Foto galerij

Denk ook aan tegelwerken in en rond uw zwembad of deze nu binnen of buiten staat, wij laten uw ontspanningsruimte stralen en tot z'n recht komen

Image 03

Foto galerij

Tegelwerken kunnen wij zo creatief mogelijk zoals u het wenst inzetten. Tevens hebben wij ervaring met monumentale panden en het herstellen in het oorspronkelijke karakteristieke karakter.

Image 04

"GTW-afbouw, voor al uw projecten inzetbaar."

Werkzaamheden en projecten

Alle voorkomende tegelwerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Van het verwerken van natuurstenen vloeren tot het mozaïeken van zwembaden, van seriebouw tot onder architectuur aanbrengen van tegels aan de wand of vloer, van ambachtelijk tot modern. Wij egaliseren, rapen, stellen wanden en verzorgen het kitwerk. Wij werken samen met erkende installateurs waardoor wij ook in staat zijn een complete badkamer of toilet aan te nemen.
U kunt ons tegenkomen op grote renovatie- nieuwbouwprojecten maar ook bij de particulier om de hoek. Deze diversiteit aan opdrachtgevers heeft ons veel ervaring gebracht in alle segmenten van het tegelvak.
Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen wij tegels, natuursteen en aanverwante producten scherp voor u inkopen.
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Natuurstenen vloeren
  • Wand en vloer tegelwerken
  • Mozaïeken
  • Egaliseren, rapen, stellen, kitten.

Contact gegevens

Gelders Tegelwerken BV
Varsseveldsestraatweg 100
7122 NM Aalten
+31 (0)6 53768900