GTW Afbouw

Foto galerij

Binnenshuis wordt vaak gekozen voor leuke steen effecten welke uw leefomgeving een karakteristieke tint geeft. Of het nu om vloer of wand gaat, bij ons bent u aan het juiste adres.

Image 01

Foto galerij

Elke vorm van tegelwerken aan de buityenzijde van uw woning of gebouw is bij ons in goede handen. Wij adviseren u in het restaureren en opknappen van uw woning.

Image 02

Foto galerij

Denk ook aan tegelwerken in en rond uw zwembad of deze nu binnen of buiten staat, wij laten uw ontspanningsruimte stralen en tot z'n recht komen

Image 03

Foto galerij

Tegelwerken kunnen wij zo creatief mogelijk zoals u het wenst inzetten. Tevens hebben wij ervaring met monumentale panden en het herstellen in het oorspronkelijke karakteristieke karakter.

Image 04

"Ketenaansprakelijkheidregeling."

WKA

De ketenaansprakelijkheidregeling heeft tot doel te voorkomen dat aannemers en onderaannemers misbruik maken van hun werk bij de afdracht van loonbelasting/premie volksverzekeringen en premies werknemersverzekeringen.
De ketenaansprakelijkheidregeling maakt de aannemer van een werk aansprakelijk voor de loonbelasting/premies volksverzekeringen en premies werknemersverzekeringen die zijn onderaannemer in verband met (een deel van) het werk moet afdragen. Op zijn beurt kan de onderaannemer (een del van) het werk dat aan hem is uitbesteed, aan een ander uitbesteden. Zo kan een keten ontstaan van (onder)aannemers die allen bij de uitvoering van één werk betrokken zijn.
De ketenaansprakelijkheidregeling maakt elke schakel in de keten aansprakelijk voor alle volgende schakels. Om het risico van deze aansprakerlijheid te beperken kan de onderaannemer een geblokkeerde rekening (G-rekening) openen. De aannemer/opdrachtgever stort op deze G-rekening bedragen die overeenkomen met de loonbelasting/premie volksverzekeringen en premies werknmersverzekeringen die de onderaannemer in verband met het werk moet afdragen.

Omdat de bedragen die op een G-rekening worden gestort alleen gebruikt mogen worden voor betaling van de verschuldige premies en verzekeringen wordt op deze wijze grote zekerheid verkregen dat deze premies en verzekeringen worden voldaan en worden risico's hieromtrent beperkt.

Contact gegevens

Gelders Tegelwerken BV
Varsseveldsestraatweg 100
7122 NM Aalten
+31 (0)6 53768900